REbekka barbara friis rasmussen
GYM SEKRETÆr
Highschool staff worker

Jeg er så heldig at arbejde for og med alle gymnasieelever i Østdanmark. Jeg er her for jer og det er en sand glæde.

Ring, skriv eller kom forbi vores kontor, hvis du er gymnasie-elev og leder efter andre kristne gymnasie-elever på dit studiested, hvis du har en idé til noget, der skal prøves, har brug for at dele frustrationer eller glæder eller noget helt andet. Jeg er frisk på de fleste ting.

Jeg er 28 år og er uddannet lærer i dansk og engelsk fra Institut for skole og læring. Og i de sidste to år har jeg boet i Montenegro, hvor jeg har arbejdet igennem KFS-bevægelsen der.

Kontakt
Tlf. 20 88 56 35
rebekka@kfs.dk
Facebook

 

SIMON NYMANN ERIKSEN
GYM VOLONTØR
1 year intern

Jeg er årets volontør for Gym-kfs’erne i Østdanmark. Jeg er bl.a. med at til at stå for Gymaften, Novemberlejr, og så bruger jeg min tid på KFS’erne rundt på gymnasierne.

Jeg er 22 år og har efter min gymnasieuddannelse arbejdet og været et år på KFS’ “bibelskole” LTC.

Kontakt mig endelig af lyst eller behov

Kontakt
volontor-ost@kfs.dk
tlf. 23 98 64 81
Facebook: Simon Nymann Kfs volontør

 

KRISTIAN KAPPEL
STUD SEKRETÆr
University staff worker

Jeg arbejder for og med studerende på alle videregående uddannelser i Østdanmark, og så er jeg redaktør på KFS` studentermagasin Til Tro.

Ring, skriv eller kig forbi kontoret, hvis du leder efter andre kristne studerende, har en ide, en frustration eller noget helt tredje.

Jeg er 36 år, uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet og er gift med Thea.

Kontakt
tlf. 51 92 50 40
kristian@kfs.dk
Facebook

MORTEN KOFOED MUNCH
Uncover stud. medhjælper
University and High School staff worker

Jeg har gang i mit 27. år på denne vanvittigt smukke planet. Meget af min tid går med at studere teologi på Københavns Universitet.

Ellers har jeg fået den fornøjelse at være medhjælper på den vision KFS har om at endnu flere studerende får muligheden for at læse om Jesus.

At min stilling hedder “Uncover-stud.medhjælper” skal endelig ikke forveksles med at jeg skulle være “undercover” - men det er simpelthen bare fordi KFS har en gennemgang af Johannesevangliet som er lavet til et hæfte vi kalder “Uncover”. Det er et mega godt materiale fordi man uden nogen forudsætning kan gå i gang med denne ærlige og eventyrlige biografi om Jesus fra Nazaret.

Jeg er klar til at læse med dig og dine venner. Er du frisk?

Kontakt
tlf. 41 82 55 45
munch@kfs.dk
Facebook: Morten Kofoed Munch