KFS KØBENHAVN ER:

Et fællesskab af studerende

KFS København er mit fællesskab som studerende, der udfordrer og udvikler mig ved at involvere hele mig, mine tanker og overbevisninger. På tværs af alle mulige forskellige videregående uddannelser har vi en fælles platform og et stort netværk, både nationalt og internationalt.

På et kristent fundament

KFS København inviterer dig til at være med, uanset hvad du tror på. Vi er ikke alle teologisk eller politisk enige, og vi har plads til mening.

Vi har Gud som omdrejningspunkt, og bygger på den danske Folkekirkes lutherske grundlag. Vi forholder os til og diskuterer vores helt almindelige liv, samfund, religion, studie og kristendommens relation til disse.

Engagement i de store spørgsmål

KFS København er et socialt fællesskab, hvor der tales om de store spørgsmål. Det er et rum for dialog, hvor spørgsmål bliver værdsat og forvirring er okay. Ved at tale nysgerrigt om også de provokerende og tankevækkende aspekter af verden, lærer vi hele tiden nyt sammen. Som fællesskab engagerer vi os i hinanden og det, der har værdi for os.

Har man lyst, er der rig mulighed for at være involveret i fællesskabets opbygning og trivsel.

Vi inviterer dig til at være med i KFS København familien og vores store netværk med dine tanker, spørgsmål, tro og evner. Velkommen!