Back to All Events

STUD KFS // Islam og begrænsninger for religion i offentligheden

  • 68 Ryesgade København, 2100 Denmark (map)

Med et stigende antal muslimer i de europæiske samfund stilles vi over for nye udfordringer som samfund og som kristne. Hvad skal vi tænke om den stigende muslimske tilstedeværelse og indflydelse på vores samfund og institutioner? Hvordan skal vi som kristne forholde os til den lovgivning og de holdninger, som søger at indskrænke mulighederne for religiøs udfoldelse med fx tildækningsforbud og omskæringsforbud? Og hvordan hænger det sammen med den opgave, vi er stillet i med at være i mission blandt muslimer? Kort sagt, hvordan skal vi forholde os som kristne i et samfund med religiøs mangfoldighed?

Earlier Event: May 27
STUD // KFS EFTERTANKE
Later Event: June 14
STUD KFS // SOMMERFEST