Back to All Events

STUD KFS // Kristen med ambitioner

  • Fredens Kirkes Lokaler (map)

Mange kristne studerende begynder efter endt uddannelse i jobs inden for erhvervslivet. Dette miljø giver muligheder for at søge indflydelse, magt og toplederstillinger.

Men er man rigtig kristen, når man er ambitiøs, søger indflydelse og har et topjob i erhvervslivet? Er man rigtig kristen hvis man tjener mange penge? Er man rigtig kristen hvis man arbejder 60 timer i ugen og nogle gange ikke når i kirke? Hvad retter ambitionen sig imod og hvad er vi kaldede til som kristne? Hvad betyder det for kristenlivet og familielivet når den ene forælder er topleder.

Denne aften møder vi et kristent par, hvor han bestrider et topjob i erhvervslivet og hun arbejder med samfundets svageste. De vil dele deres erfaringer og invitere til en ærlig dialog om de dilemmaer og fordomme, der knytter sig til at være ambitiøs.

Earlier Event: May 14
STUD KFS // Eftertanke
Later Event: June 4
STUD KFS // Kristen superhelt