Back to All Events

STUD KFS // "Eftertanke" og semesterstart

  • KFS lejligheden 98 Ågade, 4. sal København N, 2200 Denmark (map)

Velkommen til KFS’ semesteropstart. En aften hvor der er fokus på måltidsfællesskab, samtale og eftertanke. Der vil være tid til at lære nye ansigter at kende og vi ønsker at skabe en aften med plads til fællesskab.

Program:
Vi mødes kl. 18.00 og spiser sammen. (HUSK at tilmelde dig spisning i det "spørgsmål" som er stillet her på begivenheden).

Efter vi har spist byder vi velkommen til et nyt semester og bruger lidt tid på at præsentere os for fællesskabet. Derefter vil vi lytte til en podcast-prædiken og samtale om den. Vi prioriterer efterfølgende tid til lovsang og bøn.

Vi vil holde flere ‘Eftertanke-aftener’ i løbet af semesteret og vores ønske er, at disse aftener vil fungere som en holdeplads, der hjælper os til at stoppe op og huske på Guds storhed, skønhed og relevans.