Back to All Events

STUD KFS // Gud i skolen

  • Fredens Kirkes lokaler 68A Ryesgade København Ø, 2100 Denmark (map)

Taler: Inger Sløgedal, lærerstuderende

Hvilken plads skal Gud have i skolen? Sammen med stræberne på forreste række? Eller skubbet ned i hjørnet hvor ingen rigtig lægger mærke til ham? Holdningerne til hvilken rolle religion skal spille i skolen er mange – i Danmark gør vi ét og i Frankrig et andet. Og selv inden for landets grænser er der langt mellem fløjene.  Denne aften vil vi se nærmere på og diskutere de strategier, der kan ligge til grund for beslutninger om religionens rolle i skolen. Vi skal dykke ned i begrebet åndsfrihed og diskutere hvorvidt tolerancen har en grænse.

Aftenen faciliteres som korte oplæg blandet med tabletalks, hvor vi skal dele erfaringer og viden om emnet.

 

Earlier Event: August 28
STUD KFS // EFTERTANKE & OPSTART
Later Event: September 11
STUD KFS // Den ‘sande’ kristendom