Back to All Events

STUD KFS // Hvad er din Gud? Martin Luther i samtale med Tim Keller

v. Louise Høgild, bac. theol. og ansat i LMBU

I bogen Ikke alt der glimrer er Gud skriver Timothy Keller om typiske afguder i det senmoderne samfund. Keller er i sit syn på afguder inspireret af reformatoren Martin Luther, men der er store forskelle i de afgudsobjekter, som de to teologer berører. 
Fælles for Luther og Keller er, at de definerer en afgud ud fra hjerteforholdet og ikke afgudsobjektet i sig selv. Det afgørende er, hvad hjertet vender sig mod. Alt kan derfor principielt blive en afgud, selv det som er godt og villet af Gud.

Bliv klogere på Kellers, Luthers og vores samfunds afguder og vær med i deatten og samtalen ud fra oplægget.

Earlier Event: February 5
STUD KFS // Super Bowl party!!