Back to All Events

STUD KFS // Kunsten, livet og troen

  • Fredens Kirke 68A Ryesgade København Ø, 2100 Denmark (map)

v. Jørn Henrik Olsen, billedkunstner, forfatter, cand.theol., phd.

Hvem ønsker ikke at forstå, hvad man selv tænker? Kunsten hjælper til med at lukke op til mulighederne for den følsomme, indsigtsfulde erkendelse, den skønne tænkning og almindelig tilbagedannelse. Kunsten forsvarer os mod det jævne, dumme, forsimplede … Det er i mørkekammeret, vi mennesker bliver fremkaldt. Den uigennemtrængelige tåge og det begsorte mørke får slette levekår, når troens og håbets lys brager frem gennem kunstens udtryk. Hvis du ikke lige vidste det, så er der noget ved livet, man ikke finder andre steder. Jo, i kunsten! Til så megen nødvendig berigelse og fordybelse!

 

Earlier Event: November 13
STUD KFS // Til ihukommelse af mig
Later Event: November 27
STUD KFS // Middag med medstuderende