Back to All Events

"Kultur til folket"

V. Merete Laursen, mezzosopran ved Koncertkoret, DR og Operakoret, Det Kongelige Teater

Hvordan bliver vi påvirket af det kulturelle liv, vi indgår i? Merete Laursen er professionel sanger, og hun vil indvie os i sine tanker om at leve i en præstationsverden og mellem nogle musikalske eksempler på det, hun lever af,  nogle tanker om det at være kristen og fuldtidssanger.

___________________________

English:


How are we affected by the cultural aspects of the life we lead? Merete Laursen is a professional singer and she will present her thoughts about living in a performance-world, and in between some music examples of her career she will talk about being a christian and a fulltime-musician.

Earlier Event: March 19
Påskelejr 2016
Later Event: April 11
Tour de KFS