Back to All Events

Jorden kalder - Om at være kristen forbruger

  • Fredens Kirkes Lokale Ryesgade 68 Copenhagen Denmark (map)

Ved: cand. theol. Kristian Kappel og stud. cand. soc. i rumlige design Thea Nakskov Kappel

Hvordan i himlens navn skal vi som forbrugere forholde os til det totalt uoverskuelige faktum, at vi som kristne er skabt til at forvalte verdens ressourcer for skaberen selv? Hvordan i alverden skal vi som kristne forholde os til, at vi som forbrugere for alt i verden skal forbruge for at fastholde vores nuværende levestandard og velfærdssamfund? Kan forbrugeren møde forvalteren på en måde, hvor både livskvalitet og integritet fastholdes?

En aften om forskellen på materialisme og materialitet. Om kristendom og forbrug - og om forsøget på at finde en vej videre.

Earlier Event: January 25
Vi løber på skøjter
Later Event: February 8
Generalforsamling