Back to All Events

Karriere til Guds ære

  • Fredens Kirkes lokaler 68 Ryesgade København, 2100 Denmark (map)

Ved Jørn Braüner, konsulent for Kristen Ressourcecenter

Se de muligheder en lang uddannelse og en høj stilling kan bringe med sig for Guds rige. Vær ambitiøs i dit liv til Guds ære, både med hensyn til karriere, familie, kirke og personligt liv. Når balancen er til stede, er der ingen grænser for, hvor langt du kan gå.

Jørn Braüner arbejder for Kristent Ressource center, som har til formål at at fremme positive kristne værdier i Danmark, bringe troen ud i det offentlige rum, gøre Jesus kendt og arbejde på, at den kristne tro bliver omtalt naturligt og med respekt i samfundet.

Earlier Event: October 20
Veritas Forum: The God Spot
Later Event: October 30
Mit liv - min Gud - Lejr