Back to All Events

Hvad kan vi bruge Gud til i et oplyst samfund?

  • Fredens Kirkes Lokaler 68 Ryesgade København, 2100 Denmark (map)

Ved Manuel Vigilius, Global Media Relation Manager, ISS

Vi kan i dag svare på rigtig mange spørgsmål, som for bare 100 år siden stod ubesvarede hen. Vi har været gennem oplysningstid og en teknologisk revolution, og er nu nået frem til videnssamfundet. Spørgsmålet er derfor om vi overhovedet behøver en Gud i dag? Har “Gud” eksempelvis nogen relevans i vores forsøg på at løse vores tids globale økonomiske og økologiske kriser? Har han nogen relevans overhovedet som andet end det der kan fylde de sidste huller i en stadig mere afmystificeret verden? Eller burde vi i virkeligheden afskaffe ham og bruge energien på vigtigere ting?

Earlier Event: November 16
Debat: Kristendom og Islam
Later Event: December 7
Mini-KFS