Back to All Events

GYM-AFTEN // En pilgrims historie

På denne aften skal vi høre en historie. Hvad sker der, når Gud møder en og forvandler alt? Clara oplevede et udsædvanligt møde med Gud i en svær ungdomstid. Hun valgte i en alder af 18 år at rejse alene ud i verden for at finde en vej og en mening. Det resulterede i et år som pilgrim med livet i en rygsæk og en masse spændende møder. Både med mennesker og med Gud. Siden den første pilgrimsrejse har Gud vist sig på forskellige måder i Claras liv og omfavnet hende med en overvældende kærlighed. Den kærlighed har hun nu rejst rundt og delt med mennesker rundt i verdenen. Kom som du er og hør et eventyr, et vidnesbyrd, om et usædvanligt menneskeliv, om Gud og om at være en pilgrim på vandring.  

Clara Elisabeth Dalsgaard, 22 år, kommer og deler sit vidnesbyrd med os. Hun er til daglig ansat i YWAM Danmark (Youth With A Mission) og bor i København.

Later Event: October 25
GYM-AFTEN // Klimatosse?