Back to All Events

Gymaften - Simon og Monopolet

  • KFS lejligheden 98 Ågade, 4,tv København, 2200 Denmark (map)

Denne gymaften kommer til at stå spørgsmålets og dilemmaets tegn. Vi skal nemlig holde Simon & Monopolet! Denne aften får du muligheden for, at du kan lytte til tre KFS’eres personlige tanker, råd og svar på nogle af de ting, som fylder i dine tanker. Volontør Simon er vært og vil lede os igennem seancen.

For at vi alle kan få noget ud af sådan en aften, så betyder dine spørgsmål noget! Der er ikke nogle emner, som er for små eller mærkelige, men vi ønsker gerne, at de tager udgangspunkt i det levede liv med troen på gymnasiet. Udover det, så vil vi også give en klar opfordring til at være ærlige.

I løbet af aftenen kan du sende dine dilemmaer til Simon, men du kan faktisk allerede gøre det nu på:
Facebook PB: Simon Nymann KFS volontør
Phone: 23 98 64 81
Mail: Volontor-ost@kfs.dk