Back to All Events

Retræte


v/Thomas Frovin, projektleder i Areopagos

Kender du det? Lektierne og afleveringerne stiger en til hovedet. Lærerne mener alle at netop deres fag er det allervigtigste, og derfor skal de sidste sekunder i hver eneste time benyttes 110%. Nogle gange har man bare lyst til en pause. At trække stikket ud og blive helt rolig. Uanset om det lyder bekendt eller ej, har du nu muligheden.
Den 4.-5. maj afholder Gym-KFS Øst en retræte som supplement til forårets gymaftner.

Vi vil bruge et døgns tid til sammen at trække os tilbage fra hverdagens mange opgaver, afleveringer og uro op til eksaminerne. Der vil være tid til at være stille sammen. Tid til Gud. Tid med os selv. Tid med hinanden. Vi vil blive ledt i retræten af Thomas Frovin, der er projektleder i Areopagos og det vil foregå i de skønne omgivelser i og omkring Karlslunde Strandkirke.

Tag et døgn ud af kalenderen og tag et hvil. 
Tilmeld dig på begivenheden på facebook