Back to All Events

Gymaften - Spørgmålsaften og generalforsamling

  • KFS' Gymlejlighed 98 Ågade, 4. tv København N, 2200 Denmark (map)

v/ elever fra KFS’ højskole LTC

Har du nogensinde overvejet hvad du ville spørge en kristen om hvis intet spørgsmål var for stort eller for småt? Til denne gymaften får du netop den mulighed. Der vil komme et panel af elever fra LTC, som vil forsøge at svare på alle de spørgsmål der kommer, og derfor er det dig der bestemmer hvad vi skal snakke om. I løbet af aftenen vil der også være en kort generalforsamling. Kom og vær med til en aften hvor du kan blive hørt, og få indflydelse. 

Aftenens program: 
18.30: Fællesspisning (husk tilmelding på facebook) 

19.30: Velkomst, præsentation og lovsang

20.00: Oplæg og dialog

21.00: Kaffe, kage, spil og hygge

Se event på facebook

Earlier Event: December 14
Julehygge