Back to All Events

Novemberlejr 2018 - At være elsket og at elske andre


  • Spejderhytte Viggatorp 9 3660 3660 Stenløse Denmark (map)

Novemberlejr er lejren til dig, der går på gymnasiet og har brug for en rolig weekend langt fra gymnasiet, hvor du samtidig for tid til Gud, fællesskab, lovsang, bøn, og jeg skal komme efter dig! I år holdes det i en spejderhytte, så forbered dig bare på en rigtig hyggelig weekend.

Temaet for lejren er Guds kærlighed. Man kan argumentere for, at ordet kærlighed måske er det ord, der beskriver Gud bedst. Det ligger i hans væsen og person, at han elsker os. Det er en grundlæggende, frisættende, bred og dyb sandhed. Det er jo en sandhed vi ser i Jesus. Derfor vil vi beskæftige os med det at være elsket og at elske andre. 

Til at hjælpe os med det vil Signe Thorup Elmelund (teologi studerende) komme og tale til og med os :)