Back to All Events

Gymaften - 5 spørgsmål til det ateistiske verdensbillede

  • KFS' Gymlejlighed 98 Ågade, 4. tv. København N, 2200 Denmark (map)

v/ Manuel Vigilius, COWI

Hvordan ser dit verdensbillede ud? Hvor har du dit verdensbillede fra? Vi har alle sammen forskellige verdensbilleder, men hvor opmærksomme er vi på netop det vi tror på? Det ateistiske verdensbillede bliver nærmest taget for givet på uddannelsesinstitutioner og i lærebøger i Vesten. Men er det virkelig så indlysende? Giver det en tilfredsstillende forståelse af verden, som vi kender den og af de vigtigste ting i livet? Er det overhovedet rationelt?

Aftenens program: 

18.30: Fællesspisning (husk tilmelding på facebook) 
19.30: Velkomst, præsentation og lovsang
20.00: Oplæg og dialog
21.00: Kaffe, kage, spil og hygge