Back to All Events

Gymaften - En samtale om tro og liv

  • 98 Ågade, 4. tv København N, 2200 Denmark (map)

v/ Ditte-Marie Klingbæch, gymnasielærer, og Lisa Rom Boye, KFS-sekretær  

Venner og veninder er en fantastisk ting. Med dem kan vi snakke, grine og græde. Nogle gange bliver vi venner med mennesker, som tænker det samme om livet som os selv. Andre gange går vi hen og bliver venner med mennesker, der har en anden tilgang til livet end os selv. Det kan føre til mange gode samtaler. Lisa og Ditte-Marie er gode veninder, men de har ikke de samme tanker om tro og liv. Denne aften vil de gå i dialog om de forskellige synspunkter. Tag gerne en ven med og få inspiration til samtalen om troen og livet.

18.30: Fællesspisning 

19.30: Velkomst, præsentation og lovsang

20.00: Oplæg og dialog

21.00: Kaffe, kage, spil og hygge

Later Event: September 29
Gymaften - Identitet i Jesus