Back to All Events

Gymaften

  • Ågade 98, 4 tv 2200 København N Danmark (map)

Vel mødt til årets tredje Gymaften!
Denne aften kommer Ellen Esmarch Pedersen og taler over emnet "Selvbillede og gudsbillede". Hvordan kan man som kristen finde/bevare et sundt syn på sig selv, og hvordan spiller vores syn på Gud ind i det? Hvad påvirker vores selvbillede og gudsbillede i dag?
Er det noget, du selv tænker over, eller har du en ven, som kunne være interesseret, så tag din ven under armen og tilmeld dig! - Du er også velkommen, selvom emnet måske ikke fylder så meget hos dig lige nu.

Vi starter med fællesspisning kl. 18:30 og det officielle program starter kl. 19:30. Du kan læse mere og tilmelde dig på begivenheden på facebook (brug linket nedenunder).

Earlier Event: February 12
Gymaften
Later Event: March 11
Gymaften