LISA ROM BØYE
GYM SEKRETÆr
Highschool staff worker

Jeg arbejder med og for gymnasieelever i Østdanmark. Du er altid velkommen til at kontakte mig med glæder, sorger, frustrationer og forventninger. 

Jeg er 31 år. Uddannet Cand. Mag. i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet og er glad for at rejse ud i verden og at komme hjem igen og sidde på min altan.

Kontakt
Tlf. 61 71 30 05
lisa@kfs.dk
Facebook

 

SIMON NYMANN ERIKSEN
GYM VOLONTØR
1 year intern

Jeg arbejder for og med gymnasieelever i Østdanmark. Jeg glæder mig over at kunne mødes med jer og snakke om livets små og store ting.

Jeg er 20 år. Jeg er student fra Haderslev Katedralskole i 2016 og i gang med mit andet sabbatsår. Jeg er glad, når jeg kan nyde et stykke musik med en god kop te i hånden.


Kontakt
Tlf. 53 65 22 82
volontor-ost@kfs.dk
Facebook

 

KRISTIAN KAPPEL
STUD SEKRETÆr
University staff worker

Jeg arbejder for og med studerende på alle videregående uddannelser i Østdanmark, og så er jeg redaktør på KFS` studentermagasin Til Tro.

Ring, skriv eller kig forbi kontoret, hvis du leder efter andre kristne studerende, har en ide, en frustration eller noget helt tredje.

Jeg er 35 år, uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet og er gift med Thea, som er er nyuddannet RUC´er.

Kontakt
tlf. 51 92 50 40
kristian@kfs.dk
Facebook