LISA ROM BØYE
GYM SEKRETÆr
Highschool staff worker

Jeg arbejder med og for gymnasieelever i Østdanmark. Du er altid velkommen til at kontakte mig med glæder, sorger, frustrationer og forventninger. 

Jeg er 30 år. Uddannet Cand. Mag. i historie og samfundsfag fra Københavns Universitet og er glad for at rejse ud i verden og at komme hjem igen og sidde på min altan.

Kontakt
Tlf. 61 71 30 05
lisa@kfs.dk
Facebook

 

ALEXANDER VINKEL NIELSEN
GYM VOLONTØR
1 year intern

Jeg arbejder for og med gymnasieelever i Østdanmark. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har noget på hjerte, som du gerne vil snakke om.

Jeg er 21 år og blev STX-student i 2015, hvorefter jeg gik på KFS' Ledertræningscenter (LTC). Jeg nyder at bruge tid på gode samtaler, bøger, fodboldkampe og løbeture. 

Kontakt
Tlf. 22 74 37 13
volontor-ost@kfs.dk
Facebook

 

KRISTIAN KAPPEL
STUD SEKRETÆr
University staff worker

Jeg arbejder for og med studerende på alle videregående uddannelser i Østdanmark, og så er jeg redaktør på KFS` studentermagasin Til Tro.

Ring, skriv eller kig forbi kontoret, hvis du leder efter andre kristne studerende, har en ide, en frustration eller noget helt tredje.

Jeg er 34 år, uddannet teolog fra Menighedsfakultetet og Aarhus Universitet og gift med Thea, som er igang med sin kandidat på RUC.

Kontakt
tlf. 51 92 50 40
kristian@kfs.dk
Facebook